Во Скопје денеска пристигнува нова група граѓани од Авганистан

На Меѓународниот Аеродром во Скопје денеска се очекува да пристигнe нова група граѓани од Авганистан, информираат од Владата. Според најавата од Владата, медиумските екипи што ќе се акредитираат треба да пристигнат најдоцна до 16 часот. Како што посочуваат од Владата, не се придвидени изјави на владини претставници при пристигнувањето. Инаку, првата група од 149 Авганистанци …

Во Скопје денеска пристигнува нова група граѓани од Авганистан Read More »