12.8 C
Скопје

Tag : башевски

Вести Култура

ВИДЕО | Башевски: Управниот одбор на НУБ „Св. Климент Охридски“ предупредуваше на состојбите

Слободен печат
Димитар Башевски: Управниот одбор на НУБ „Св. Климент Охридски“ предупредуваше за состојбите, за тоа има документи. Откако медиумите објавија фотографии кои ја прикажуваат руинираноста на...