Tag : бањање

Ваш агол

Деца, сакате да се лулате? Ние ви нудиме и бањање (ФОТО)

Слободен печат
Читателка на „Слободен печат“ ни испрати фотографии од лулашките кај базенот во спортската сала „Борис Трајковски“ во Скопје, на кои може да се види, дека...