Tag : автомобилски гуми

Вести Македонија

Од Вардар извадени 50 автомобилски гуми

Слободен печат
Од коритото на Вардар денеска се извадени повеќе автомобилски гуми во акцијата што беше спроведена кај течението под мостот „Гоце Делчев” во центарот на Скопје....
Вести Скопје

Акција за вадење фрлени автомобилски гуми од Вардар

Слободен печат
Граѓанската иницијатива „Не биди ѓубре” во соработка со нуркачи од „Акватек” од Охрид, спелеолошкото друштво „Врело” од Скопје, „Тласа” од Битола и риболовното друштво „Рибар...