• Автомобилист

Трагедија во Србија: Загина автомобилист на трка во Краљево

Голема трагегија  се случи на трката на првенството на Србија во автомобилизам на кружни патеки која се одржа во Краљево. 38-годишниот Александар Шекуларацв го загуби животот откако неговиот автомобил излета од мостот. До инцидентот дојде кога четворица возачи се обидоа да поминат низ мост кој бил лошо обезбеден. Во тие моменти дошло до нагурување меѓу …

Трагедија во Србија: Загина автомобилист на трка во Краљево Read More »