• аудио-опрема

Совршенство на звукот: Брендот „Теохаров“ ќе произведе звучници со потпис на Влатко Стефановски

Со присуство на одбрани аудиофили, музичари, пријатели и трагачи по совршениот звук, брендот „Теохаров“, на 9 јуни во „Дабл три бај Хилтон“, ги презентираше својата производна програма, каталогот, веб-страницата и новиот проект со виртуозот на гитара, Влатко Стефановски. Основните принципи на брендот „Теохаров“ во конструкцијата и изработката на врвна аудио-опрема се науката, уметноста и музиката. …

Совршенство на звукот: Брендот „Теохаров“ ќе произведе звучници со потпис на Влатко Стефановски Read More »