• аудио касети

Од грамофони до стриминг – Како еволуираа носачите на звук?

Веројатно за повеќето млади денес звучи неверојатно дека за музиката што сега е на само неколку кликови, понекогаш требаше добро да се намачите за да го поседувате нашето рајско парче музика. Kако уживавме низ децениите и ја доживувавме вистинската моќ на музиката? Како еволуираа носачите на звук? Без разлика колку тој напор имаше свои привлечности …

Од грамофони до стриминг – Како еволуираа носачите на звук? Read More »