Разговор со театарската продуцентка Тања Дешко: Нашата цел е и секогаш ќе биде добар театар!

Втората проекција во рамките на проектот „Театар на платно“ на „АртАктУм“ ќе се одржи на 31 мај (среда), со почеток во 19 часот, во Кинотеката, каде ќе биде прикажана театарската претстава „Донка – Писмо до Чехов“ во режија на Даниеле Финци Паска. Проекција на театарска претстава која можете да ја видите на театарска сцена, веројатно, …

Разговор со театарската продуцентка Тања Дешко: Нашата цел е и секогаш ќе биде добар театар! Read More »