Tag : арлсани

Вести Македонија

Арслани: Во Куманово ќе се прави стручна проценка дали да се воведе карантин како во Дебар

Слободен печат
Новиот објект за хирургија во Охрид ќе функционира како болница за заразени од коронвавирус, а во Куманово ќе се прави стручна проценка дали да се...