Tag : Арјан Пуши

Вести Регион

Еминентен албански хематолог почина од ковид-19 во болница во Тирана

Слободен печат
Во Инфективната клиника во Тирана попладнево од Ковид-19 почина професор доктор Арјан Пуши, познат хематолог, со бројни научни трудови. По заболувањто од опасниот вирус бил...