ТАГОВИ Posts tagged with "архииепископ охридски и митрополит скопски г.г.Јован"

Tag: архииепископ охридски и митрополит скопски г.г.Јован

Колумни

Стоп за судирот на интереси

Пишува: Сунчица Уневска „Замислете каква совршена институција е тоа, во која имате Совет каде што филмските работници сами си одлучуваат, меѓу другото, и за своите...

Придружете ни се Facebook