ТАГОВИ Posts tagged with "архиепископ јован"

Tag: архиепископ јован

Колумни

Полна уста Устав

Како се залауфа оваа претстава (со плукање и пукање) со двојазичноста, така се поајвија и уставобранителите. На оние на кои им е малку незгодно...

Придружете ни се Facebook