• арбен адеми

Адеми согласен дека во учебникот по Социологија има пропусти и грешки

Ќе се разгледаат сите опции дали да се повлече или да се коригира учебникот по Социологија за втора година и ќе се избере најдоброто решение, изјави денеска министерот за образование и наука Арбр Адеми. – Се согласувам дека во содржината на тој учебник има пропусти и грешки, но веќе сме во контакт со Бирото за …

Адеми согласен дека во учебникот по Социологија има пропусти и грешки Read More »