1 C
Скопје

Tag : апче

Вести Скопје

Си замина уште една скопска урбана легенда, почина сопственикот на култната слаткарница „АПЧЕ“, Елам Кадриа

СП.
Бате Елам како што многумина го нарекувале, починал на 12-ти јануари. Погребот бил одржан вчера во тетовското село Јаловјане. – Со длабока БОЛКА И ЖАЛ...