Tag : анду фати

Слајдер Спорт Фудбал

Двајцата најголеми фудбалски таленти влегоа во Гинисовата книга на рекорди

Слободен печат
Гинисовата книга на рекорди секоја година се освежува со нови неверојатни достигнувања, а изданието за 2020 година е дополнето со три фудбалски рекорди. Еден од...