Tag : Андреј Митевски

Културен печат

Андреј Митевски: Каменот не дозволува премислување и несигурност

Тони Димков
Цела галерија новосоздадени скулптури создадени од камен може да се најде на фејсбук-профилот на Андреј Митевски. На дел од фотографиите е нагласено „работа во прогрес“,...