ВИДЕО | Старт за во затвор: Фудбалер со отворен ѓон „масакрираше“ двајца противнички играчи

Натпреварот од фудбалската лига на Хондурас помеѓу Маратон и Олимпија (0:1) кој се играше изминатата ноќ ќе остане запаметен по крвничкиот старт на еден од фудбалерите на домашниот тим. Стартот е буквално за затвор, а го направи Андре Орељана кој пред крајот на натпреварот во обид да дојде до топката со отворен ѓон со двете нозе „собра“ …

ВИДЕО | Старт за во затвор: Фудбалер со отворен ѓон „масакрираше“ двајца противнички играчи Read More »