Бизарно: Славниот водител откри дека неговата мајка сакала да му роди дете!

Познатиот американски новинар и водител Андерсон Купер (53) неодамна гостувал во емисијата на Стивен Колберт и во таа прилика открил никогаш претходно откриени детали од односот со неговата мајка Глорија Вандербилт. Купер раскажал дека неговата мајка 10 години пред смртта, му понудила да носи негово дете. Глорија сакала да му биде сурогат-мајка односно да му …

Бизарно: Славниот водител откри дека неговата мајка сакала да му роди дете! Read More »