• Ана Блажева

ИНТЕРВЈУ со доцент Ана Блажева, психотерапевт: Предизвиците пред кои сме исправени поради коронавирусот се колективни 

Наш соговорник е доцент Ана Блажева, научен соработник при Институтот за општествени и хуманистички науки и психотерапевт во Здружението за психологија и психотерапија – „Психотерапика“ во Скопје. Разговорот го водиме на актуелната тема – како ненадејната ситуација со коронавирусот, самоизолацијата, стеснувањето на нашиот простор, животот во поинакви услови за кои претходно не сме биле подготвени …

ИНТЕРВЈУ со доцент Ана Блажева, психотерапевт: Предизвиците пред кои сме исправени поради коронавирусот се колективни  Read More »