Tag : американски новинар

Вести Свет

Пакистан: Депортиран американски новинар кој ја критикувал слободата на медиумите

Слободен печат
Властите во Пакистан депортирале американски новинар во Вашингтон, по неговото пристигнување на аеродромот во Лахоре, со цел да ја претставува глобалната група за слобода на...