• алмати

ВИДЕО: Граѓаните ќе бидат на отстрел ако мрднат – во Казахстан настапи полициски час

Поранешниот шеф на разузнавањето на Казахстан Карим Масимов, е уапсен под сомнение за велепредавство поради ширењето на противладините простести низ целата земја. #Kazakhstan’s former intelligence chief, Karim Massimov, was arrested on suspicion of treason as the government cracked down on nationwide protests https://t.co/U8DT5FlfmP — Yaşar Okur (@yasarokur) January 8, 2022 Во најголемиот град на Казахстан, …

ВИДЕО: Граѓаните ќе бидат на отстрел ако мрднат – во Казахстан настапи полициски час Read More »