Tag : александер лебедев

Жена Магазин Магазин слајдер

Идеална сегашност, страшно минато: Продавала дрога на 16 години, а денес е милијардерка

Слободен печат
Ако на Инстаграм ја заследите русинката Елена Перминова, ќе се запознаете со идеалниот живот што го живее. Има три прекрасни деца, бајковито секојдневие, луксузни недвижности,...