Tag : Александар Ристовски – Принц

Вести Култура

Ристовски – Принц: Сите треба да се однесуваме како да имаме коронавирус, тоа е начин да се справиме со него (ВИДЕО)

Слободен печат
-Среќа е што живеам во куќа и имам работа нон-стоп. Свирам, работам по дома, во двор. Политичарите го земаа просторот во медиумите. Нема место за...