Tag : александар маленко

Ви Препорачуваме Останатo Спорт

Кривична пријава за Маленко

Слободен печат
Бранувањата во македонското пливање продолжуваат, а по најавата на најдобриот македонски пливач, Марко Блажевски дека размислува повеќе да не настапува за Македонија, конкретен чекор направи...
Останатo Спорт

Делегација на ФИНА ќе ги решава проблемите во македонското пливање

Слободен печат
Од ФИНА исто така ја знаат ситуацијата во македонското пливање, најновите информации велат дека тие не можат моментно да ги потврдат промените. А причина поради...
Останатo Спорт

ФИНА и ЛЕН поради бирократија не го менуваат Маленко!

Коминовски Фидан
Во текот на вчерашниот ден веќе беше објавено дека Миа заедно со нејзиниот тренер Илија Стојановски се соочија со можност за дисквалификација и предвремено напуштање...
Ви Препорачуваме Останатo Спорт

Неправда и скандал: Најдобрата македонска пливачка во неочекуван стрес!

Коминовски Фидан
Како што известува Пливачкиот клуб „Орион“ од Скопје на чело со првиот човек Јане Карајованов околу ваквата ситуација и скандалот кој се случи на Медитеранскиот...
Останатo Спорт

Пливачката федерација го смени и името и Маленко

Слободен печат
Александар Филипчев е нов претседател на Националната пливачка федерација (НПФ), додека Пливачката федерација на Македонија замина во историјата, со што продолжи трендот на менување на...