• акушерство

ВИДЕО: Во акушерството инцидентните несреќни случаи не ја рушат довербата во акушерките и гинеколозите

Акушерките ја имаат можеби една од најблагородните работи, тие со свои раце на свет носат нова душа, нов живот. Нивната работа и пред пандемијата беше стресна, но сега откако влегуваат во црвените зони за да породат позитивна на ковид-19 трудница, го ставаат во ризик сопствениот живот, за на свет да донесат нов живот. Тања Петковска …

ВИДЕО: Во акушерството инцидентните несреќни случаи не ја рушат довербата во акушерките и гинеколозите Read More »