20 C
Скопје

Tag : аерозагаденост

Вести Македонија

Струмица утрово е со највисок степен на аерозагаденост

Слободен печат
Воздухот во Македонија денеска е почист, поради дождовите што ја зафатија државата, освен во Струмица каде мерните станици покажуваат значително загадување. Границата е надмината само...
Вести Македонија

Тетово утрово е најзагаден град во Македонија

Слободен печат
Мерните станици ширум земјава покажуваат дека загаденоста во Македонија во овој момент не е на високо ниво, а екстремно загадено е во Тетово.   Загаденоста...