Драма на небото над Белград: Авион со 80 патници итно слета

Авионот на германската туристичка организација ТУИ, со 80 патници, итно слета на белградскиот аеродром. Авионот што летал од Санторини кон Брисел слетал на аеродромот „Никола Тесла“ поради дефект и истекување на гориво, објави порталот Блиц.рс. Како што може да се види на веб-страницата на Flightradar, проблемот во авионот се појавил додека летал над Тузла, па …

Драма на небото над Белград: Авион со 80 патници итно слета Read More »