-6 C
Скопје

Tag : 6.5 милиони луѓе

Вести Свет

Хакери открија податоци на 6,5 милиони Израелци

Слободен печат
Поради повреда на безбедноста во апликацијата која ја користи израелската конзервативна партија, хакери открија лични податоци на речиси 6,5 милиони Израелци, изјави експертот за кибер...