3 C
Скопје

Tag : 42 фотографии

Вести Култура

Изложба и промоција на монографијата „Животот во Хавана“ од Роберто Брсакоски

Слободен печат
Колоритниот и динамичен главен град на Куба, Хавана, е во фокусот на книгата. Во април 2017 година, резервирајќи пат и престој преку интернет, во придружба...