Tag : 200 функционери

Вести Македонија

Дивоградбите го загрозуваат растителниот и животинскиот свет во и околу Охридското Езеро

МИА Агенција
Нелегално изградените објекти покрај Охридското крајбрежје, палењето на трските во и околу езерото, како и депонирањето градежен шут и отпад негативно влијае врз растителниот и...
Вести Македонија

Најавената „метла“ ќе опфати повеќе од 200 функционери

Слободен печат
Над 200 лица ќе опфати најавената „метла” на премиерот Зоран Заев. Покрај министрите, за кои веќе утре Собранието треба да ги разреши и да гласа...