Денес е 02.02.2022: Што вели нумерологијата за оваа „чудна“ комбинација?

Во февруари 2022 не мора да се најгласни само мачките. Можеби тоа се однесува на плодноста за сите нас, во сите аспекти. Месецот февруари почнува со новата Месечина во Водолија, која носи енергија на нови почетоци и промени, а само еден ден подоцна го доживуваме како што некои го нарекуваат „првиот од последните три 222 …

Денес е 02.02.2022: Што вели нумерологијата за оваа „чудна“ комбинација? Read More »