Tag : 18 ноември

Вести Култура

Изложбата „Скопје, одново” ја раскажува историјата на колекцијата на МСУ – Скопје

Слободен печат
Изложбата „Скопје, одново“ е резултат на соработката помеѓу МСУ – Скопје и Амбасадата на САД во Скопје, а кураторки на изложбата се Ана Кац (кураторка во...