ВИДЕО | 14 години без Тоше, Балканот никогаш нема да го заборави најцрниот 16 октомври

Денес се навршуваат 14 години откако македонскиот пејач Тоше Проески загина во сообраќајна несреќа кај Нова Градишка. Балканскиот Елвис Присли, како што го нарекоа BBC News, нѐ напушти на 26-годишна возраст, оставајќи неизбришлива трага како човек. На 16 октомври 2007 година во македонската јавност одекна една од најстрашните вести, настан кој никој никогаш не помисли …

ВИДЕО | 14 години без Тоше, Балканот никогаш нема да го заборави најцрниот 16 октомври Read More »