Убиен полицаец во Мексико кој учествувал во апсењето на синот на Ел Чапо, напаѓачите испукале 150 куршуми

Полициски службеник во Мексико, вклучен во апсењето на синот на накобосот Хоакин „Ел Чапо” Гузман е убиен на паркингот. Убиството го снимиле камери во средата наутро и на на видео снимките се гледаат двајца мажи со полуавтоматски пушки како излегуваат од црвен автомобил и пукаат во бел Нисан. Заседата траела помалку од 30 секунди, но …

Убиен полицаец во Мексико кој учествувал во апсењето на синот на Ел Чапо, напаѓачите испукале 150 куршуми Read More »