• скопје

Утре ќе има прекини во снабдувањето со струја во повеќе скопски населби

Утре ќе има краткотрајни прекини во снабдувањето со електрична енергија во Скопје, информираат од Центарот за управување со кризи. ЦУК известува дека заради планирани технички зафати на главниот далекувод Југ Нова, утре, 24 септември, ќе има краткотрајни прекини со снабдувањето на електрична енергија на териториите на Скопје согласно електродистрибуција Скопје. Конкретно, прекините ќе бидат од …

Утре ќе има прекини во снабдувањето со струја во повеќе скопски населби Read More »