• марихуана

Заев на средба со директорот на „Егзит“ ги презентираше можностите за инвестирање во фабрики за марихуана во Македонија

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев ги прими директорот на најголемиот музички фестивал во нашиот регион „Егзит“, Душан Ковачевиќ и гости од Соединетите Американски Држави, успешните спортисти во американски фудбал Ленс Бригс, Турк Мекбрајд и Дони Колдвел, како успешни производители на медицински канабис во САД. Откако претходно ги анализирале можностите за инвестиции …

Заев на средба со директорот на „Егзит“ ги презентираше можностите за инвестирање во фабрики за марихуана во Македонија Read More »