• македонија

Регистрирани седумдесет и два новозаболени од Ковид-19, притисок во болниците засега нема

Повторно висок број на новозаболени лица со Ковид-19 е регистриран во текот на вчерашниот ден. Најголем дел од новите 72 случаи се бележат во Скопје – 20, во Куманово -14 и во Тетово – 10. Притисок во болниците и амбулантите засега нема. И покрај тоа што е сега прилично мирно, министерот за здравство Венко Филипче …

Регистрирани седумдесет и два новозаболени од Ковид-19, притисок во болниците засега нема Read More »