Во каменичко и беровско се гасеа пожари

Во Македонска Каменица успешно заврши акцијата за гаснење пожар кај местото викано „Барата”. Во акцијата како што информираше Малин Трајчевски, командир на ТППЕ од М.Каменица опожарена е сува трева, суви гранки и папрат. -Нашите пожарникари само што се вратија од акцијата за гаснење на пожарот во село Саса. Пожарот избувнал во попладневните часови кај месноста …

Во каменичко и беровско се гасеа пожари Read More »