• боледување

Полицаец злоупотребил боледување за да агитира за ВМРО-ДПМНЕ

Министерството за внатрешни работи води постапка против тројца полицајци од Скопје затоа што агитирале за ВМРО-ДПМНЕ иако тоа е забрането и со закон и со кодексот на полициските службеници, дознаваме од извори во полицијата. Дури едниот полицаец земал боледување затоа што наводно бил болен, но не бил болен за да агитира на 17 октомври во …

Полицаец злоупотребил боледување за да агитира за ВМРО-ДПМНЕ Read More »