Табадоа: Е. Пелистер е добар проект за мене, сакам да и помогнам на екипата да освојува титули

Екипата на Еурофарм Пелистер ги започна подготовките за новата сезона, а меѓу новите ракометари се наоѓа и Кубанецот Реине Табадоа. Табадоа смета дека настапите за Е. Пелистер ќе претставуваат одлична можност тој да се дефинира како ракометар и да му помогне на клубот да освојува титули. – Еурофарм Пелистер е клуб кој напредува постојано. Беше … Продолжи со читање Табадоа: Е. Пелистер е добар проект за мене, сакам да и помогнам на екипата да освојува титули