Пустош по торнадото во Алабама ФОТО

29
Фото EPA-EFE/JOHN AMIS

Само едно џуџе успеа да остане исправено откако торнадото во реонот на Алабама предизвика голем пустош во градот Берегард.

Засега бројот на загинати изнесува 23 лица.