Пронајдени шест отсечени глави во замрзнувач

Засега не е познат идентитетот на жртвите, ниту точната локација каде се пронајдени главите.

423

Мексиканската полиција пронашла шест отсечени глави во пластичен замрзнувач покрај пат во северниот дел на Максико.

Засега не е познат идентитетот на жртвите, ниту точната локација каде се пронајдени главите.