Голем пожар во Лондон – го гаснат 70 пожарникари

98

Најмалку 70 пожарникари со десет возила го гаснат пожарот во четирикатна зграда во Лондон.

Вечерва избувна голем пожар во четирикатна зграда во областа Бејсвотер во Лондон, соопштија противпожарните служби.

Во гасењето на пожарот учествуваат десет возила . За сега не е познато дали има повредени и кои се причините за пожарот.