По бадникови гранки со Ферари – хит на интернет (ВИДЕО)

397

На Инстаграмот на еден Србин од Швајцарија се појавија видео и фотографии како оди по бадникови гранки со Ферари и стана хит.

 (фото+видео – курир.рс)