дома СВЕТ

СВЕТ

Актуелно

Заев вработува советник за социјала, плата 50.000 денари

Канцеларијата на претседателот на Владата на Република Македонија објави оглас за вработување на еден посебен советник за труд и социјална политика во Канцеларијата на премиерот Зоран...