Судски вештаци сведочеа за убиството на Денис Тот: Критична била повредата на `рбетниот мозок

Со сведочење на вештите лица Александар Станков и Рената Јанкова од Судска медицина при Медицинскиот факултет во Скопје, денеска продолжи изведувањето на доказите на обвинението за убиството на хрватскиот ракометар Денис Тот, кој беше претепан до смрт пред ноќен клуб во Градскиот парк во Скопје. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Вештото лице Александар … Продолжи со читање Судски вештаци сведочеа за убиството на Денис Тот: Критична била повредата на `рбетниот мозок