Стојко Пауновски: Разочаран сум што премиерот Заев не ме разбира, и јас сакав пилот да бидам кога бев млад, ама не станав

Директорот на Државниот пазарен инспекторат Стојко Пауновски за Слободен печат вели дека не му е јасно зошто премиерот Зоран Заев не го разбира кога е дециден дека нема да вработи 35 административци прераспределени во неговиот инспекторат, кои се неквалификувани кадри. -Изјавата на Зоран Заев не ја сфаќам како притисок, само сум малку разочаран што премиерот … Продолжи со читање Стојко Пауновски: Разочаран сум што премиерот Заев не ме разбира, и јас сакав пилот да бидам кога бев млад, ама не станав