Српски пејач фатен на безбедносните камери како краде мобилен телефон (ВИДЕО)

Фото: Инстаграм

Српскиот пејач Сејо Калач на 25 март минатата година беше уапсен откако беше фатен како на бензиска пумпа во Хрватска краде мобилен телефон.

До кражбата дошло откако купувачот пред него го спуштил телефонот за да ја плати сметката и истиот го заборавил на самата каса.

Сето тоа е фатено од страна на безбедносната камера, а случајот се уште нема разрешница.

После овој скандал пејачот ја скрати долгата коса и ретко се појавува во јавноста. .

Инаку, овој настан се случи во 2018 година, но видео снимката светлоста на денот ја доживеа токму сега.

Погледнете:

Видео на денот