Србија денеска гласа на референдум за измени на Уставот во делот на правосудството

Во Србија денеска се одржува референдум за измени на Уставот во делот што се однесува на правосудството, на кој граѓаните со заокружување со „да” или „не” ќе одговорат на прашањето: „Дали сте за потврдување на Актот за измени и дополнување на Уставот на Република Србија?”, јави дописникот на МИА од Белград. Добиј ги најважните вести, … Продолжи со читање Србија денеска гласа на референдум за измени на Уставот во делот на правосудството