• препоручено

Стручњаци упозоравају: Загађен ваздух игра улогу у све већој појави алергија

Загаден воздух, паднат имунитет, статичка прашина – ова се појави кои дополнително ја зголемуваат чувствителноста кај луѓето и појавата на алергиите, сметаат експертите. Лекарите предупредуваат дека од година на година се зголемува бројот на пацинети склони кон алергии, како причина плус покрај тоа што се генетски преносливи е и загадениот воздух. „Живееме во време во …

Стручњаци упозоравају: Загађен ваздух игра улогу у све већој појави алергија Прочитајте више »